Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του διάσημου κινηματογραφικού φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν να βραβεύσει τον Τζόνι Ντεπ (φωτ.) με την τιμητική διάκριση για το σύνολο της προσφοράς του στην έβδομη τέχνη. Συγκεκριμένα, η Ενωση των Ισπανίδων Κινηματογραφιστριών μέσω της προέδρου της, Κριστίνα Αντρέου, σημείωσε: «Πρόκειται για εξαιρετικά κακό δείγμα γραφής από το φεστιβάλ και την ηγεσία του, το οποίο εκπέμπει ένα απαίσιο μήνυμα: “Δεν πειράζει να κακοποιείς γυναίκες, αρκεί να είσαι καλός ηθοποιός”».

(…) Την πρόθεσή του να προχωρήσει και στη δημιουργία δεύτερου κύκλου της συναρπαστικής αστυνομικής σειράς «Mare of Easttown» του ΗΒΟ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο δημιουργός της, Μπραντ Ινγκελσμπι. Βασική προϋπόθεση για να συμβεί κάτι τέτοιο, φυσικά, είναι να πειστεί η πρωταγωνίστρια Κέιτ Γουίνσλετ να επιστρέψει στη σειρά, η οποία σημείωσε μεγάλη και σε ένα βαθμό ανέλπιστη επιτυχία, εξασφαλίζοντας 16 υποψηφιότητες για τα επερχόμενα βραβεία Emmy.

(…) Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκπομπή «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον έκανε η Μπίλι Αϊλις. Ντυμένη στα ολόμαυρα, αντί για τις συνηθισμένες πολύχρωμες αμφιέσεις της, η νεαρή ποπ σταρ ερμήνευσε με περίσσιο πάθος το κομμάτι «Happier the Ever», που είναι πιθανότατα και το καλύτερο από το ομώνυμο άλμπουμ της, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Το σχετικό βίντεο μπορεί να βρει κάποιος στο YouΤube.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή