ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα της Τετάρτης

Πρόσωπα της Τετάρτης

Μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του Μπομπ Ντίλαν (φωτ.) υπέβαλε μια γυναίκα –δημοσιοποιήθηκαν μόνο τα αρχικά της, J.C.– ισχυριζόμενη πως ο τραγουδοποιός την εκμεταλλεύθηκε το 1965, όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών. Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της κατηγόρου μιλούν για κατ’ εξακολούθησιν κακοποίηση τον Απρίλιο και τον Μάιο εκείνου του έτους, η οποία περιελάμβανε ακόμη τη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών. Εκπρόσωπος του Ντίλαν απέρριψε τον ισχυρισμό ως εντελώς αναληθή. Η συνέχεια στα δικαστήρια.

(…) Μπορεί η διαμάχη της με την Ντίσνεϊ σχετικά με την «Black Widow» να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο η Σκάρλετ Γιόχανσον προγραμματίζει ήδη τα επόμενα πρότζεκτ και συγκεκριμένα τη συμμετοχή της, για πρώτη φορά, σε ταινία του Γουές Αντερσον, παρέα με ένα εντυπωσιακό καστ, όπως οι Αντριεν Μπρόντι, Τίλντα Σουίντον, Μπιλ Μάρεϊ, αλλά και οι επίσης «πρωτάρηδες», Τομ Χανκς και Μάργκο Ρόμπι.

(…) Το ρεκόρ για το μεγαλύτερο διάστημα παραμονής στο αμερικανικό μουσικό τσαρτ κατέχει πλέον ο The Weeknd, το «Blinding Lights» του οποίου συμπλήρωσε αισίως 88 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 100 της σχετικής λίστας. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από το 2014 το συγκρότημα Imagine Dragons με το «Radioactive».