Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως μια «σπουδαία στιγμή στην ιατρική ιστορία» χαρακτήρισε την ανάπτυξη του εμβολίου κατά της COVID-19 ο Νικ Κέιβ, σε πρόσφατη επικοινωνία με τους θαυμαστές του. Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός μουσικός απάντησε στην ερώτηση εάν έχει κάνει ο ίδιος το εμβόλιο ως εξής: «Εκανα τη δεύτερη δόση στις 26 Μαΐου και τώρα μπορώ να ζήσω σε αυτό τον ταλαιπωρημένο κόσμο γνωρίζοντας ότι αν κολλήσω τον ιό, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να πεθάνω από αυτόν».

(…) Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Χονγκ Κονγκ η εξαίρεση στην υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών, που περνούν πλέον όλοι οι επισκέπτες από την Αυστραλία, για χάρη της Νικόλ Κίντμαν. Η διάσημη ηθοποιός έφτασε πρόσφατα στη χώρα με ιδιωτικό τζετ για τα γυρίσματα της νέας σειράς του Amazon με τίτλο «Expats» και όπως όλα δείχνουν, δεν ακολούθησε ακριβώς το πρωτόκολλο. Η απάντηση των ντόπιων αρχών ήταν πως η εξαίρεση έγινε λόγω της επαγγελματικής φύσης του ταξιδιού της. 

(…) Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, εξαιτίας επιπλοκών της COVID, ο Ιάπωνας ηθοποιός Σινίσι «Σόνι» Τσίμπα, θρύλος των πολεμικών τεχνών σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές της χώρας του, αλλά και του Χόλιγουντ. Ξεχώρισε στις αμερικανικές ταινίες «Kill Bill» –είχε τον ρόλο του «δασκάλου» Χατόρι Χάνζο– και στο «The Fast and The Furious: Tokyo Drift».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή