Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος (φωτ.), ο οποίος έγινε γνωστός και αγαπητός στο κοινό μέσα από τους ρόλους του στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Σπούδασε υποκριτική στη Σχολή Σταυράκου, ενώ ένα ατύχημα σε μια οικοδομή όπου δούλευε του στοίχισε το ένα του μάτι. Καθιερώθηκε με την ταινία «Ο φόβος» του Κώστα Μανουσάκη και έγινε διάσημος για τους ρόλους του «σκληρού» που ενσάρκωνε. Είχε τιμηθεί με το βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Δήμου Θέου «Κιέριον». Εμφανίστηκε στο θέατρο και στην τηλεόραση. Από τις 27 Ιουλίου νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό» αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα υγείας. Η κηδεία θα τελεστεί στις 27 Αυγούστου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

(…) Πέθανε ο γνωστός φωτορεπόρτερ και συνεργάτης της «Κ» Γιάννης Κανελλόπουλος σε ηλικία 64 ετών. Στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ασχολήθηκε με τη φωτογραφία μόδας αλλά γρήγορα τον κέρδισε το ελεύθερο ρεπορτάζ και αργότερα αφιερώθηκε στα θέματα του πολιτισμού και των τεχνών. 

(…) Εχοντας δίπλα του την οικογένειά του πέθανε ο θρυλικός ντράμερ των Ρόλινγκ Στόουνς, Τσάρλι Γουότς σε ηλικία 80 ετών. Ενας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του, ο Γουότς μπήκε στο συγκρότημα το 1963 και οι πρώτες του μουσικές επιρροές προήλθαν από την τζαζ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή