Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Tiffany & Co, που εστιάζει στη σύγχρονη αγάπη, πρωταγωνιστεί η Μπιγιονσέ (φωτ.) και ο σύζυγός της, ράπερ Jay-Z, με φόντο έναν πίνακα του Μπασκιά. Το έργο έχει τίτλο «Equals Pi» (1982) και πριν περάσει στον οίκο Tiffany ανήκε στη συλλογή έργων τέχνης που κατέχουν δύο άλλοι μεγιστάνες της υψηλής κοσμηματοποιίας στο διαμέρισμά τους στο Μιλάνο, οι Ιταλοί σχεδιαστές Αλμπέρτο και Στεφανία Σαμπαντίνι. 

(…) Φαίνεται ότι έπειτα από πολύμηνη σειρά προγραμματισμών και αναβολών, η πιο πρόσφατη ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time to Die», σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα και με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, «κλείδωσε» οριστική ημερομηνία εξόδου στις κινηματογραφικές αίθουσες: στην παρουσίαση του MGM Cinemacon στο Λας Βέγκας, ο διανομέας των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου, ενώ τη διανομή για τον υπόλοιπο κόσμο θα κάνει η Universal.

(…) Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία στην εμφάνιση της Τάμι Φέι Μπέικερ, που μαζί με τον σύζυγό της δημιούργησε τη δεκαετία του ’70 μια τηλεοπτική αυτοκρατορία, ήταν οι τεράστιες ψεύτικες βλεφαρίδες και το έντονο μακιγιάζ. Στη βιογραφική ταινία «The Eyes of Tammy Faye» την υποδύεται η Τζέσικα Τσαστέιν, που δήλωσε ότι το μακιγιάζ για τον ρόλο διαρκεί 4-7 ώρες, ανησυχώντας για τις συνέπειες που θα έχει αυτό στην επιδερμίδα της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή