Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανησυχία ότι η παρακαταθήκη των Sex Pistols θα αποδυναμωθεί, εξαιτίας της χρήσης των τραγουδιών τους σε μια νέα τηλεοπτική σειρά, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Τζον Λάιντον (φωτ.), αλλοτινός τραγουδιστής του βρετανικού πανκ συγκροτήματος. Σκηνοθετημένη από τον Ντάνι Μπόιλ, η σειρά με τίτλο «Pistol» θα επικεντρώνεται στον πρώην κιθαρίστα του γκρουπ Στιβ Τζόουνς, που μαζί με τον ντράμερ Πολ Κουκ κέρδισε πρόσφατα μια δικαστική διαμάχη με τον Λάιντον για το συγκεκριμένο θέμα.

(…) Η ζωή του Τόμας Μαν βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου μυθιστορήματος του Ιρλανδού συγγραφέα Κολμ Τόιμπιν, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου. Βασισμένο εν πολλοίς στα ημερολόγια του Γερμανού νομπελίστα, το «The Magician» επιχειρεί, σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές, να παρουσιάσει μια ακόμα πιο ευαίσθητη πλευρά του δημιουργού έργων όπως «Το μαγικό βουνό» και «Θάνατος στη Βενετία». Εντός του 2022, το μυθιστόρημα θα κυκλοφορήσει από τον Ικαρο, σε μετάφραση Αθηνάς Δημητριάδου.

(…) Με μια φωτογράφιση των πρωταγωνιστών του επιτυχημένου σίριαλ του HBO «Succession», η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού New York Magazine, βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα ο πολυσυζητημένος σταρ της τέχνης Μαουρίτσιο Κατελάν. Η φωτογράφιση έγινε από κοινού με τον φωτογράφο Πιερπάολο Φεράρι, συνεκδότη με τον Κατελάν του περιοδικού Toiletpaper, και απεικονίζει τους ηθοποιούς του «Succession», που υποδύονται τα μέλη μιας αδίστακτης οικογένειας δισεκατομμυριούχων, σε μια βίλα στην Τοσκάνη, με φόντο ένα σκηνικό καταστροφής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή