Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram ότι «κάτι έρχεται». Χθες έγινε γνωστό ότι λανσάρει μια καινούργια σειρά προϊόντων ομορφιάς, το εμπορικό σήμα «LolaVie», που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδών περιποίησης για τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα. Η Τζένιφερ Ανιστον (φωτ.) εκτός από δημοφιλής ηθοποιός φαίνεται ότι διαθέτει και επιχειρηματικό δαιμόνιο. Μένει να δούμε αν η κίνησή της αυτή θα έχει επιτυχία. Με το ίδιο εμπορικό σήμα, πάντως, είχε λανσάρει πριν από μερικά χρόνια το δικό της άρωμα. 

(…) Η ζωή, η πορεία και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη ξεδιπλώνονται στην Cosmote TV μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων «Μίκης Θεοδωράκης – Η αυτοβιογραφία». Η σειρά, που φέρει την υπογραφή των Γιώργου και Ηρώς Σγουράκη, ακολουθεί τη χρονολογική σειρά της πορείας του Μίκη Θεοδωράκη. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο ντοκουμέντο για τον δημιουργό και αγωνιστή, του οποίου η φήμη ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα.

(…) Η Ελγκα Καββαδία, γυναίκα με πλούσια λογοτεχνική παιδεία και άσβεστο πάθος για το έργο του θείου της Νίκου Καββαδία, που φρόντιζε με πολύ σοφές κινήσεις να το διαδώσει και να το προστατέψει, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών. Ξεχωριστό κεφάλαιο της προσφοράς της ήταν η δημιουργία παιδικών βιβλιοθηκών, πειραματικών και προτύπων, που έστησε και διηύθυνε τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Βελβεντός, Πομακοχώρια, Ελευσίνα κ.α). Δυστυχώς, το κράτος οδήγησε αυτόν τον θεσμό σε κλείσιμο μετά το 2000.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή