Πρόσωπα της Παρασκευής

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στίβι Γουόντερ (φωτ.) θα είναι το μεγάλο όνομα του Global Citizen Live που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Αντζελες στις 25 Σεπτεμβρίου. Μαζί με τους Ανταμ Λάμπερτ, Ντέμι Λοβάτο, H.E.R., OneRepubliic κ.ά. θα τραγουδήσουν σε παγκόσμια μετάδοση, με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και την προστασία του πλανήτη. Η συγκεκριμένη εκστρατεία χρηματοδοτείται από την οργάνωση Global Citizens σε συνεργασία με κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και φιλανθρωπικά ιδρύματα, με σκοπό την αλλαγή στα παραπάνω ζητήματα πριν να είναι πολύ αργά.

(…) Την παραμονή στη φυλακή του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κρατείται προσωρινά στις φυλακές Τρίπολης για τρεις υποθέσεις σεξουαλικής βίας κατά συναδέλφων του, διατάσσει, με βούλευμά του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που έκρινε την αίτηση του κατηγορουμένου για έξοδο από τη φυλακή. Ο κατηγορούμενος ζητούσε να αποφυλακιστεί με όρους προτείνοντας να τεθεί σε παρακολούθηση αποδεχόμενος, εφόσον αυτό κρινόταν απαραίτητο, να φοράει «βραχιολάκι».

(…) Ο αρχιμουσικός Γιώργος Μπαλατσινός βραβεύθηκε πρόσφατα στην Ιταλία στον διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης «Bruno Maderna» για το έργο του «Subito», γραμμένο για κουαρτέτο εγχόρδων και πιάνο, το οποίο θα εκδοθεί από τον ιταλικό εκδοτικό οίκο Aldebaran Editions στην Μπρέσια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή