Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά την 73η τελετή απονομής των βραβείων EMMY απονεμήθηκαν και φέτος τα τηλεοπτικά Οσκαρ, όπως ονομάζονται, στις παραγωγές που ξεχώρισαν την περυσινή χρονιά. Η δραματική σειρά «The Crown» σάρωσε κυριολεκτικά. Από τις 24 υποψηφιότητες κέρδισε το βραβείο Καλύτερης δραματικής σειράς και εκείνα του Α΄ Γυναικείου ρόλου που έλαβε η Ολίβια Κόλμαν (φωτ.), Α΄ Ανδρικού ο Τζος Ο’ Κόνορ,  Β΄ Γυναικείου η Τζίλιαν Αντερσον και Β΄ Ανδρικού ο Τομπάιας Μένζις. 

(…) Μπορεί να μην έλαβε το βραβείο Καλύτερης μίνι σειράς το αστυνομικό «Η Μέιρ του Ιστάουν» («Mare of Easttown») –το πήρε το δημοφιλές «Γκαμπί της βασίλισσας»–, αλλά απόλυτα δικαιολογημένα η Κέιτ Γουίνσλετ κέρδισε το βραβείο του Α΄ Γυναικείου ρόλου σε μίνι σειρά για την ηρωίδα που υποδύεται σε αυτή την αστυνομική σειρά, η οποία φέρει το όνομα της πρωταγωνίστριας: έναν σύνθετο χαρακτήρα, μια γυναίκα συγκρουσιακή, συχνά αντιπαθητική αλλά βαθιά ανθρώπινη.

(…) Ο οίκος Sotheby’s ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι ένα μέρος της περιουσίας του Γερμανού σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ –υπήρξε επί χρόνια επικεφαλής του οίκου Chanel και πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019– θα δημοπρατηθεί το προσεχές διάστημα. Πρόκειται για περισσότερα από 1.000 έργα τέχνης, έπιπλα design και προσωπικά αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν σε 8 καθορισμένες ημερομηνίες, ξεκινώντας από τον φετινό χειμώνα. Ανάμεσά τους πίνακες του Τζεφ Κουνς, του Τακάσι Μουρακάμι, αλλά και ρούχα και αξεσουάρ υψηλής ραπτικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή