Πρόσωπα της Τετάρτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τους μουσικούς που αναδείχθηκαν μέσα στην προηγούμενη δεκαετία δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Φώτης Σιώτας (φωτ.) ακολουθεί πλέον τον (και) δικό του δρόμο, παρουσιάζοντας πρόσφατα «Το ράγισμα», τραγούδι-προάγγελο του επερχόμενου δεύτερου προσωπικού του δίσκου με τίτλο «Δυο λάθη». Τα νέα κομμάτια θα ακούσουμε και πιο αναλυτικά στη συναυλία που προγραμματίζει ο Ελληνας τραγουδοποιός στο Lunar Space την 1η Οκτωβρίου.

(…) Ενα πολύ ξεχωριστό ντουέτο δημιούργησαν ο Νόελ Γκάλαχερ των Oasis με τον Πολ Μακάρτνεϊ, με αφορμή τα πεντηκοστά γενέθλια της κόρης του δεύτερου –και βραβευμένης σχεδιάστριας μόδας– Στέλλας Μακάρτνεϊ. Οι δύο σπουδαίοι Βρετανοί μουσικοί ερμήνευσαν μαζί τόσο το «Birthday Song» των Beatles όσο και το «I Saw Her Standing There», ενώ ο Γκάλαχερ ανέλαβε ολόκληρο το υπόλοιπο μουσικό σετ στο σχετικό πάρτι γενεθλίων.

(…) Τα διαφορετικά κομίστικα «σύμπαντα» φαίνεται πως είναι η νέα τάση στις κινηματογραφικές μεταφορές χάρτινων ηρώων, και ο Τομ Χάρντι έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Ο πρωταγωνιστής των δύο πρώτων ταινιών «Venom» μιλάει σε όλες τις πρόσφατες συνεντεύξεις του για το λεγόμενο «Venom-verse», δηλαδή ένα ολόκληρο σύμπαν ταινιών που θα μπορούσε μάλιστα κάποια στιγμή να διασταυρώσει τους δρόμους του και με εκείνο της Marvel.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή