Πρόσωπα της Παρασκευής

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχετικές πληροφορίες είχαν διαρρεύσει, αλλά τίποτα δεν ήταν επίσημο. Μέχρι χθες που το Netflix ανακοίνωσε τη συμφωνία για την απόκτηση των αποκλειστικών πνευματικών δικαιωμάτων για τα έργα του Βρετανού συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ (1916-1990). Με αυτή τη συμφωνία η πλατφόρμα ισχυροποιείται απέναντι στον ανταγωνισμό των Disney+, Amazon Prime Video και HBO Max, καθώς τα βιβλία του Νταλ (φωτ.) έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 60 γλώσσες και πουλήσει περισσότερα από 200 εκατ. αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. 

(…) Ξεσπάθωσε ο Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, κατά τη διάρκεια παραλαβής βραβείου για το συνολικό έργο του στο σινεμά. «Διάφορα κινήματα ξεκίνησαν με τις καλύτερες προθέσεις», είπε ο διάσημος ηθοποιός αναφερόμενος στο #MeToo, «ωστόσο τα πράγματα έχουν πια ξεφύγει και κανείς δεν είναι ασφαλής». Υπενθυμίζουμε πως ο Τζόνι Ντεπ είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ. 

(…) Η «Καγκελάριος» είναι ο τίτλος του βιβλίου της Κάτι Μάρτον και πρόκειται, φυσικά, για μια βιογραφία της Αγκελα Μέρκελ. Η συγγραφέας ξετυλίγει την πορεία της Μέρκελ στην πολιτική, καθώς και την οικογενειακή της ιστορία. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ψυχογιός στις 21 Οκτωβρίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή