Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η αγωνία για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No time to die» να τελειώνει σε λίγες μέρες για τους φίλους του μυστικού πράκτορα, αλλά οι φαν θα αργήσουν να μάθουν ποιος θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ (φωτ.) στον ρόλο του 007. Και αυτό γιατί, όπως είπε η παραγωγός των ταινιών, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, δεν θα ασχοληθούν με αυτό το θέμα νωρίτερα από το 2022. Βέβαια, αυτό δεν έχει εμποδίσει τα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας να δίνουν ποσοστά και εκτιμήσεις για τους Τομ Χάρντι, Ζαν Πέιτζ και άλλους θεωρητικά υποψηφίους. 

(…) Η ευαισθησία του Λεονάρντο ντι Κάπριο για το περιβάλλον είναι γνωστή. Μαζί του ενώνουν τις φωνές τους η Lady Gaga, η Μπίλι Εϊλις, ο Τζ. Τζ. Αμπρας και συνολικά 60 καλλιτέχνες της αμερικανικής σόουμπιζ ώστε να πιέσουν το αμερικανικό Κογκρέσο να υπερψηφίσει δύο νομοσχέδια του Τζο Μπάιντεν, ύψους 4,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, για τη δημιουργία υποδομών και πολιτικών που αφορούν τη συγκράτηση της κλιματικής αλλαγής. 

(…) Πέθανε ο γνωστός ψυχαναλυτής και συγγραφέας Γεράσιμος Στεφανάτος σε ηλικία 71 ετών. Ο Γ. Στεφανάτος σπούδασε και εργάστηκε στο Παρίσι. Διετέλεσε διευθυντής του Τμήματος Ψυχιατρικής Εφήβων και Νέων του ΠΝΑ «Γ. Γεννηματάς» και ίδρυσε την Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Μελέτης της Εφηβείας «Ενηβος». Διηύθυνε τη σειρά «Ψυχαναλυτικά» της Εστίας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή