Πρόσωπα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της καινούργιας ταινίας του Πολ Τόμας Αντερσον (φωτ.) με τον… λαχταριστό τίτλο «Licorice Pizza». Φαίνεται πως ο σπουδαίος κινηματογραφιστής ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ένα πιο ανάλαφρο φιλμ σε σχέση με τα συνηθισμένα του· μια ιστορία εφηβικού έρωτα τοποθετημένη στα ’70s με πρωταγωνιστή μάλιστα τον γιο του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Κούπερ. Στην ταινία παίζουν ακόμη οι Σον Πεν, Μπράντλεϊ Κούπερ και Τομ Γουέιτς.

(…) Ο πρώην σταρ της R&B Ρόμπερτ Κέλι κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο της Νέας Υόρκης για σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων. Δικαζόταν για εκβιασμό, σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, απαγωγή και διαφθορά για την περίοδο από το 1994 έως το 2018. Ο 54χρονος τραγουδιστής, γνωστός από την παγκόσμια επιτυχία του «I Believe I Can Fly», κρίθηκε επίσης ένοχος για το έγκλημα της σωματεμπορίας. Αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. 

(…) Μια νέα νησίδα πολιτισμού δημιουργήθηκε στον Βοτανικό στην αυλή του βιομηχανικού πάρκου ΠΛΥΦΑ (Κορυτσάς 39, Αθήνα) και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τραγουδοποιούς της αναδυόμενης ελληνικής σκηνής για δύο βράδια με καλλιτεχνικό επιμελητή και παρουσιαστή τον Φοίβο Δεληβοριά. Το διήμερο ανοίγει την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου με ήχους ηλεκτρονικής, pop και rap μουσικής, και κλείνει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου με pop/rock, blues, country, νέες παραδοσιακές και λαϊκές προτάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή