Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποτροφία ύψους 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων στο όνομα του πρόωρα χαμένου Τσάντγουικ Μπόουζμαν (φωτ.) καθιερώνει το Πανεπιστήμιο Howard των ΗΠΑ μαζί με το Netflix. Η υποτροφία αφορά πλήρη τετραετή φοίτηση στο τμήμα Καλών Τεχνών, απόφοιτος του οποίου ήταν και ο ίδιος ο Μπόουζμαν, ενώ η διαδικτυακή πλατφόρμα ήταν και αυτή που κυκλοφόρησε την τελευταία του κινηματογραφική δουλειά, την «Απίθανη Μα Ρέινι» Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο είναι από τα κορυφαία «μαύρα»κολέγια της Αμερικής, με αποφοίτους όπως η Κάμαλα Χάρις και η ηθοποιός Ταράζι Π. Χένσον.

(…) Ποιος είδε την Μπίλι Αϊλις και δεν τη φοβήθηκε στην πρόσφατη συναυλία της στο Τέξας, όπου η δημοφιλής ποπσταρ εξερράγη από μικροφώνου ενάντια στην ψήφιση της νομοθεσίας που απαγορεύει ουσιαστικά τις αμβλώσεις στη συγκεκριμένη πολιτεία. Με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο και μπόλικα… γαλλικά, η Αϊλις κάλεσε το κοινό να απορρίψει τον οπισθοδρομικό νόμο, μέσα σε γενική αποθέωση.

(…) Το επόμενο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς «ex and the City»ανακοινώθηκε επισήμως από το HBO Max, έρχεται τον Δεκέμβριο και θα έχει τίτλο ««nd Just Like That» Η σειρά ακολουθεί την Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – φωτ.), τη Μιράντα (Σίνθια Νίξον) και τη Σάρλοτ (Κρίστιν Ντέιβις) καθώς εξερευνούν την ακόμη πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και των σχέσεων στα 50.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή