Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ιστορία θέλει εκείνον ως κύριο υπεύθυνο της διάλυσης των Beatles, όμως ο Πολ Μακάρτνεϊ (φωτ.) αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να μιλήσει για τον ρόλο του Τζον Λένον: «Δεν προκάλεσα εγώ τη διάσπαση. Αυτό το έκανε ο Τζόνι μας» δήλωσε ο Βρετανός μουσικός σε συνέντευξή του, που θα μεταδοθεί ολόκληρη στις 23 Οκτωβρίου από το BBC Radio 4. Ο ίδιος ήθελε να συνεχίσουν όπως είπε, ενώ διευκρίνισε επίσης ότι η Γιόκο Ονο δεν έφερε καμία ευθύνη.

(…) Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από τη γέννηση του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι (1821-1881), του σπουδαιότερου ίσως «προφήτη»του 20ού αιώνα. Σαν φόρο τιμής στον ίδιο και στο έργο του, η Ολια Λαζαρίδου σκηνοθετεί για τη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά το «Εγκλημα και τιμωρία» Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 27 Οκτωβρίου μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο.

(…) Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης προσκαλούν τον βραβευμένο, διεθνούς φήμης, αστροφυσικό Νταβίντ Ελμπαζ(φωτ.) την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, στο Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, με την ευκαιρία της έκδοσης στα ελληνικά του βιβλίου του «Αναζητώντας το αόρατο σύμπαν – Σκοτεινή ύλη, σκοτεινή ενέργεια, μαύρες τρύπες» Ο Νταβίντ Ελμπαζ θα δώσει μια διάλεξη με θέμα «Αναζητώντας το αόρατο σύμπαν ή οι 5 κοσμικές ψευδαισθήσεις»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή