Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του βραβευμένου με Οσκαρ Ααρον Σόρκιν, «Being the Ricardos». Το πολυαναμενόμενο φιλμ τοποθετεί την αφήγηση κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας του «I Love Lucy», της κλασικής κωμικής σειράς που προβαλλόταν από το 1951 έως το 1957, και παρακολουθεί τη σταρ Λούσιλ Μπολ και τον σύζυγο και συμπρωταγωνιστή της Ντέζι Αρνάζ, τους οποίους ενσαρκώνουν η Νικόλ Κίντμαν (φωτ.) και ο Χαβιέ Μπαρδέμ. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί κοντά στα Χριστούγεννα.

(…) Βιάστηκε να πει το όχι και το μετάνιωσε. Ο Αμερικανός ηθοποιός Εϊντριεν Μπρόντι, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός από την ταινία «Ο πιανίστας» του Ρομάν Πολάνσκι με την οποία κέρδισε Οσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον του είχε προτείνει να παίξει στον «Αρχοντα των δαχτυλιδιών» κι εκείνος αρνήθηκε. Οταν είδε την ταινία κατάλαβε το λάθος του. Σήμερα δηλώνει μετανιωμένος.

(…) O Νικολά Eϊμπαλέν, σύμβουλος συνεργασίας και μορφωτικής δράσης της πρεσβείας της Γαλλίας και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, εκπροσωπώντας την υπουργό Πολιτισμού της Γαλλικής Δημοκρατίας, επέδωσε τα διάσημα του Ιππότη του Τάγματος Γραμμάτων και Τεχνών στη Μαρία «Cyber» Κατσικαδάκου, αναγνωρισμένη ακτιβίστρια με πλούσια δραστηριότητα στον συλλογικό αγώνα στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT