Πρόσωπα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 17 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Phaidon Press το νέο λεύκωμα της φωτογράφου Ανι Λίμποβιτς (φωτ.) με τίτλο «Wonderland». Εμπνευσμένο από την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» του Λιούις Κάρολ, το βιβλίο θα περιλαμβάνει 350 πορτρέτα διασημοτήτων, που η Λίμποβιτς απαθανάτισε ως φωτογράφος του περιοδικού Rolling Stone και κατόπιν της Vogue, καθώς και εικόνες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τον πρόλογο του βιβλίου υπογράφει η Αννα Γουίντουρ.

(…) Να μη δημοσιεύονται φωτογραφίες των παιδιών του και της συντρόφου του, της δικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν, ζητάει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με ανοιχτή επιστολή του προς τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, που δημοσιοποιήθηκε προ ημερών. Οπως ανέφερε ο Αμερικανός ηθοποιός, οι διεθνείς υποθέσεις που αναλαμβάνει η σύντροφός του και οι οποίες τη φέρνουν ενίοτε δικαστικά αντιμέτωπη με τρομοκρατικές ομάδες, εμπεριέχουν κινδύνους ακόμα και για την ασφάλεια των παιδιών τους, ειδικά όταν η ανωνυμία τους παραβιάζεται από τον Τύπο.

(…) Επιστροφή χρημάτων για όλους τους θεατές του μουσικού φεστιβάλ Astroworld, στη διάρκεια του οποίου οκτώ άνθρωποι ποδοπατήθηκαν και έχασαν τη ζωή τους την περασμένη Παρασκευή, ενώ εκατοντάδες ακόμα τραυματίστηκαν, ανακοίνωσε ο Τράβις Σκοτ.  Ο Αμερικανός ράπερ, που διοργανώνει το φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον από το 2018, ακύρωσε επίσης τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του για το επόμενο διάστημα, καθώς –σύμφωνα με το περιβάλλον του– είναι συντετριμμένος από το τραγικό γεγονός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή