Πρόσωπα της Πέμπτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το επικό διαζύγιο του εκατομμυριούχου επιχειρηματία ακινήτων Χάρι Μακλόου (φωτ.) και της συζύγου του Λίντα, έπειτα από 59 χρόνια γάμου, δεν έχει απασχολήσει μόνον τον αμερικανικό Τύπο, κυρίως λόγω του τρόπου που θα κατανεμηθεί η τεράστια περιουσία τους. Εγινε, επίσης, η αιτία να πουληθεί η περίφημη συλλογή έργων σύγχρονης τέχνης του ζευγαριού σε μια πολυαναμενόμενη δημοπρασία που απέφερε στον οίκο Sotheby’s 676,1 εκατ. δολάρια.

(…) Μια σοβαρή υποψηφιότητα για Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας έχει βάλει ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ με το «Κing Richard». Υποδύεται τον Ρίτσαρντ Ουίλιαμς, ο οποίος με το πάθος του μετέτρεψε τις αθλήτριες κόρες του Βίνας και Σερίνα Ουίλιαμς σε αστέρια του παγκόσμιου τένις. Την ταινία, που διηγείται την οικογενειακή ιστορία των Ουίλιαμς, έχουν σκηνοθετήσει οι αδερφοί Τιμ και Τρέβορ Γουάιτ.

(…) Η Ρόζαμουντ Πάικ πρωταγωνιστεί στη νέα ψυχαγωγική σειρά φαντασίας του Amazon με τίτλο «The Weel of Time». Υποδύεται τη Μοϊρέιν, μια διορατική γυναίκα που μοιάζει λίγο με τον μάγο Γκάνταλφ και διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις του καλού. Ανήκει στις Aes Sedai, μια οργάνωση που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες, οι οποίες μπορούν να διοχετεύουν τη μοναδική δύναμή τους για να θεραπεύσουν τους ανθρώπους και να πολεμήσουν τις δυνάμεις του σκότους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή