Πρόσωπα της Παρασκευής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Σαρλίζ Θερόν (φωτ.), υποδυόμενη τη Φουριόζα, κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Mad Max: Fury Road» αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η αρχική καλή «χημεία» με τον συμπρωταγωνιστή της Τομ Χάρντι διαλύθηκε πολύ σύντομα, σε σημείο να ζητήσει από την παραγωγό Ντενίζ ντι Νόβι να παραβρίσκεται στα γυρίσματα για να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν μελλοντικά προβλήματα.

(…) Ο Καναδός μουσικός, συνθέτης και παραγωγός Ντέιβιντ Φόστερ, με 16 βραβεία Grammy στο ενεργητικό του και μια σπουδαία καριέρα στη μουσική βιομηχανία, που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1970, θα είναι ένας από τους φετινούς αποδέκτες των βραβείων του Governor General’s Performing Arts, της εξαιρετικής διάκρισης του καναδικού κράτους για τους καλλιτέχνες.

(…) Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την εθνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (NFL), ο θρυλικός Αμερικανός παίκτης Τομ Μπρέιντι ενημέρωσε τους αμέτρητους θαυμαστές του ότι θα πρωταγωνιστήσει και θα κάνει την παραγωγή μιας κινηματογραφικής κωμωδίας, ενός road movie με τίτλο «80 for Brady», με πρωταγωνίστριες τη Λίλι Τόμλιν, την Τζέιν Φόντα, τη Σάλι Φιλντ και τη Ρίτα Μορένο. Θα υποδυθούν τέσσερις φίλες που ταξιδεύουν στο 2017 Super Bowl LI για να δουν τον Μπρέιντι να παίζει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή