Πρόσωπα της Πέμπτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πρόσφατη δήλωσή της, η Κρίστεν Στιούαρτ (φωτ.) αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση να εμφανιστεί στην ταινία τρόμου «Scream 4», την οποία σκηνοθέτησε ο Γουές Κρέιβεν. Η Στιούαρτ ανέφερε ότι της είχαν προτείνει να εμφανιστεί στη σκηνή της εναρκτήριας δολοφονίας, αλλά είπε «δεν μπορώ να το κάνω όπως η Ντρου», εννοώντας τη διάσημη σκηνή με την Ντρου Μπάριμορ στο φιλμ του 1996.

(…) Με ένα ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο «Notre-Dame brûle» (Η Παναγία των Παρισίων φλέγεται) ο Γάλλος σκηνοθέτης Ζαν-Ζακ Ανό –στη φιλμογραφία του περιλαμβάνεται και το «Ονομα του ρόδου»– θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη την πυρκαγιά που κατέστρεψε τη στέγη του καθεδρικού ναού και απείλησε τους πύργους του πριν από περίπου τρία χρόνια. Παρότι αρχικά είχε αρνηθεί την πρόταση, εντέλει δέχτηκε να οδηγήσει την κάμερά του «στην καρδιά της καταστροφής».

(…) Η Αννα Σορόκιν, η οποία αποκαλούσε τον εαυτό της Aννα Ντέλβι, απελάθηκε από τις ΗΠΑ στη Γερμανία προχθές, αφού αποφυλακίστηκε έπειτα από κράτηση σχεδόν ενός χρόνου. Η Σορόκιν, η οποία προσπάθησε να ανοίξει το δικό της ίδρυμα τέχνης στο Μανχάταν και εξαπάτησε πολλά μέλη της νεοϋορκέζικης ελίτ, είναι το θέμα της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Inventing Anna», που πλέον την έχει κάνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT