Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε την περιοδεία του στις ΗΠΑ ο μουσικός Κιντ Ροκ (φωτ.). Στο βίντεο, ο τέως πρόεδρος της Αμερικής χαρακτηρίζει τον μουσικό «καταπληκτικό» και λέει στο κοινό: «Σας αγαπώ όλους. Ξέρω ότι περνάτε υπέροχα απόψε. Ολοι εσείς που παρευρίσκεστε είστε πραγματικά η ραχοκοκαλιά της μεγάλης χώρας μας. Εργατικοί, θεοσεβούμενοι, πατριώτες». Ο Κιντ Ροκ ήταν υποστηρικτής του Τραμπ και συχνά έπαιζε μαζί του γκολφ.

(…) Και ο Γουίλ Φέρελ (φωτ.) προστίθεται στο καστ της πολυαναμενόμενης «Barbie», που θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστρια τη Μάργκο Ρόμπι. Η υποψήφια για Οσκαρ Αμερικανίδα σκηνοθέτις Γκρέτα Γκέργουικ θα σκηνοθετήσει την ταινία και ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Κεν. Ολα δείχνουν ότι η ταινία δεν θα είναι μια κλασική… Μπάρμπι.

(…) ​​​​​​Μια νέα ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο στο 75ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, φέρεται να έχει γυρίσει ο Ντέιβιντ Λιντς (φωτ.), σύμφωνα με το Variety. Το αμερικανικό περιοδικό δεν έχει στη διάθεσή του περισσότερες πληροφορίες πέρα από την επίσης ανεπιβεβαίωτη συμμετοχή, σε άγνωστο πόστο, της ηθοποιού Λόρα Ντερν (η οποία πρωταγωνιστούσε και στην τελευταία ταινία του Λιντς, «Inland Empire»), ωστόσο αναφέρεται ότι το φιλμ γυρίστηκε μυστικά, στη διάρκεια της πανδημίας. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ των Καννών ανακοινώνεται αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή