Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O «βασιλιάς» του ροκ εν ρολ περνάει στα χέρια της Universal. Η γνωστή δισκογραφική εταιρεία αναλαμβάνει τη διαχείριση όλης της μουσικής του Ελβις Πρίσλεϊ (φωτ.) έπειτα από συμφωνία με την Authentic Brands Group, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το οικονομικό αντάλλαγμα. Η συμφωνία έρχεται να προστεθεί στη σειρά παρόμοιων συναλλαγών μεταξύ γνωστών τραγουδιστών του ροκ και της ποπ, όπως των Μπομπ Ντίλαν, Μπρους Σπρίνγκστιν, Νιλ Γιανγκ, με δισκογραφικές εταιρείες και εταιρείες κεφαλαίων που κατέχουν πλέον τους καταλόγους των τραγουδιών τους.

(…) Από το πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ Ι του 1588 μέχρι τις ποπ αρτ εικόνες του Αντι Γουόρχολ με το πρόσωπο της σημερινής Ελισάβετ ΙΙ, ο οίκος Sotheby’s διοργανώνει μια μεγάλη έκθεση με τα πορτρέτα των βασιλισσών της Αγγλίας στο πλαίσιο των εορτασμών του πλατινένιου ιωβηλαίου. Θα παρουσιαστούν επίσης περίτεχνες τιάρες και βασιλικά κοσμήματα και θα βγει σε δημοπρασία ένα νέο πορτρέτο της βασίλισσας από τον φωτογράφο Κρις Λεβάιν.

(…) Μπορεί για τον υπόλοιπο κόσμο ο Ντάμπλντορ και ο Γκριντελγουόλντ να είχαν ένα ρομαντικό παρελθόν, αλλά για την Κίνα όχι. Η Warner Bros αποφάσισε να κόψει τους διαλόγους μεταξύ των Τζουντ Λο και Μαντς Μίκελσεν, που ενσαρκώνουν τους δύο μάγους στην ταινία «Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore», στους οποίους παραδέχονται την ομοφυλοφιλία τους, ύστερα από απαίτηση της κινεζικής κυβέρνησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή