Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα ξαναφορέσει την κάπα της νυχτερίδας ο Ρόμπερτ Πάτινσον (φωτ.), καθώς η Warner Bros. και η DC ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν τη συνέχεια της ταινίας «The Batman», με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον περασμένο Μάρτιο και σημείωσε εισπράξεις που ανέρχονται σε 752 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το «The Batman 2» θα καθίσει και πάλι ο Ματ Ριβς. Καλά τα νέα και για τον «κακό» της ταινίας, τον Κόλιν Φάρελ, που έπαιζε τον Πιγκουίνο και πλέον θα έχει τη δική του spin off σειρά στο ΗΒΟ ΜΑΧ.

(…) Με καρκίνο στις αμυγδαλές διαγνώστηκε το ιδρυτικό μέλος των Oasis Πολ Αρθουρς. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο μουσικός, προσθέτοντας ότι ο καρκίνος είναι ιάσιμος, αλλά εξαιτίας του θα πρέπει να απόσχει από τις επικείμενες συναυλίες του γνωστού συγκροτήματος. Το καλοκαίρι, οι Oasis θα έπαιζαν παρέα με τον κιθαρίστα και παλαιό μέλος τους, Λίαμ Γκάλαχερ.

(…) Στις 21 Ιουλίου 2023 θα σκάσει η ροζ τσιχλόφουσκα της Μπάρμπι με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπι. Η ταινία της Warner για τη θρυλική πλαστική κούκλα έχει συγκεντρώσει ένα πολύ δυνατό καστ, από τον Γουίλ Φέρελ και τον Ράιαν Γκόσλινγκ μέχρι τον Σίμου Λιου και την Αλεξάντρα Σιπ. Λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά, σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Hollywood Reporter», ο κωμικός Γουίλ Φέρελ θα έχει τον ρόλο διευθυντή εταιρείας παιχνιδιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή