Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ελικόπτερο το οποίο πιλοτάρισε ο ίδιος, καθώς διαθέτει δίπλωμα πιλότου, έφτασε στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick» ο Τομ Κρουζ (φωτ.). Η επίσημη πρώτη της πολυαναμενόμενης ταινίας δεν έγινε σε κάποια αίθουσα σινεμά αλλά σε ένα παροπλισμένο αεροπλανοφόρο στο Σαν Ντιέγο. Μάλιστα ο χολιγουντιανός σταρ αστειεύθηκε λέγοντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν ότι «η άφιξη με Uber θα ήταν υπερβολικά απλοϊκή».

(…) Σε 16 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο βετεράνος ράπερ Κιντ Κρεόλ, κατά κόσμον Ναθάνιελ Γκλόβερ, για τη δολοφονία ενός άστεγου άνδρα το 2017 στη Νέα Υόρκη. Ο 62χρονος καλλιτέχνης, που έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’80 με το συγκρότημα Furious Five και θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους του hip hop, διαπληκτίστηκε με τον 55χρονο Τζον Τζόλι στον δρόμο για τη δουλειά του και έπειτα από καβγά τον σκότωσε με μαχαίρι. Στη συνέχεια πήγε στον προορισμό του, άλλαξε ρούχα και καθάρισε το φονικό όπλο. Συνελήφθη την επόμενη μέρα.

(…) Στον Φόρεστ Γουίτακερ θα απονεμηθεί ο φετινός τιμητικός Χρυσός Φοίνικας του 75ου Φεστιβάλ Καννών, όπως έγινε γνωστό χθες. Ο βραβευμένος με Οσκαρ Αμερικανός ηθοποιός τιμάται «για το ζωηρό καλλιτεχνικό του ταξίδι, τη σπάνια προσωπικότητα καθώς και τη διακριτική αλλά σημαντική ανθρωπιστική του δράση σε σοβαρά ζητήματα», σύμφωνα με την ανακοίνωση του φεστιβάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή