Πρόσωπα της Πέμπτης (12/05)

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ηγέτης των U2, Μπόνο (φωτ.), θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο τα απομνημονεύματά του, με τους σταθμούς και τους ανθρώπους της ζωής του. Η αυτοβιογραφία του θα έχει τίτλο «Surrender» και κάθε κεφάλαιο του βιβλίου θα τιτλοφορείται από ένα τραγούδι του συγκροτήματος. Επίσης η έκδοση θα περιλαμβάνει πρωτότυπα σκίτσα του Μπόνο. Μαζί με την ανακοίνωση, ο τραγουδιστής έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο, στο οποίο διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο. Την έκδοση έχει αναλάβει ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House.

(…) Ενα παλιό βαγόνι τρένου μετατράπηκε σε έργο τέχνης διά χειρός Μπομπ Ντίλαν. Το έργο του φημισμένου τραγουδοποιού και νομπελίστα αποκαλύφθηκε σε γαλλικό αμπελώνα και αποτελείται από τον μεταλλικό σκελετό ενός βαγονιού, στον οποίο έχουν προστεθεί μεταλλικά στοιχεία, όπως εργαλεία, σκάλες, τροχοί. Το έργο «αναπαριστά την αντίληψη και την πραγματικότητα την ίδια στιγμή», όπως είπε ο ίδιος. Ο Ντίλαν ασχολείται με τη γλυπτική και ιδίως με έργα από μέταλλο, από το 2013.

(…) Νέες υποθέσεις θα αναλάβει ο Σαμ Γουότερστον, ο οποίος θα ενσαρκώσει εκ νέου τον Τζακ Μακόι στην αναβίωση της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Law & Order». Το αστυνομικό δράμα επανέρχεται στο αμερικανικό NBC μαζί με το «Law & Order: Organized Crime», στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Κρίστοφερ Μελόνι στον ρόλο του ντετέκτιβ Ελιοτ Στάμπλερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή