Πρόσωπα της Παρασκευής (13/05)

Πρόσωπα της Παρασκευής (13/05)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν είστε από εκείνους που μετά τις ταινίες της Marvel κάθονται για την έξτρα σκηνή που παίζει πάντα ανάμεσα στα credits, τότε πρόσφατα θα είδατε εκεί τη Σαρλίζ Θερόν (φωτ.). Η λαμπερή ηθοποιός εμφανίζεται μετά το φινάλε του «Doctor Strange 2», που αυτόν τον καιρό σαρώνει στις αίθουσες, προαναγγέλλοντας τον ρόλο της Κλία, ενός καινούργιου χαρακτήρα, ο οποίος θα εισαχθεί προσεχώς στο σύμπαν των υπερηρώων. Η ίδια μας σύστησε και επίσημα την Κλία, κάνοντας πρόσφατα και μια ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια.

(…) O θάνατος της γνωστής τραγουδίστριας της κάντρι Ναόμι Τζουντ (φωτ.) προκλήθηκε από αυτοτραυματισμό από πυροβόλο όπλο, όπως αποκάλυψε η κόρη της, Ασλεϊ Τζουντ, σε τηλεοπτική εκπομπή. «Χρησιμοποίησε ένα όπλο… η μητέρα μου χρησιμοποίησε ένα πυροβόλο όπλο», είπε η Τζουντ και συμπλήρωσε πως η οικογένειά της ήθελε να ελέγξει τη ροή των πληροφοριών που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ. «Αυτή η πληροφορία που μοιράζομαι είναι άβολη, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι είμαστε σε μια θέση, που αν δεν πούμε εμείς κάτι θα το κάνει κάποιος άλλος», πρόσθεσε.

(…) Ξαναζωντανεύει η παλιά σειρά τρόμου «Resident Evil» για το Netflix, με τον Λανς Ρέντικ (φωτ.) στον ρόλο του Αλμπερτ Γουέσκερ. Η σειρά θα κινηθεί σε δύο παράλληλες χρονικές περιόδους, στο 2022 και στο φουτουριστικό Ρακούν Σίτι και σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Λονδίνο του 2036.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή