Πρόσωπα της Παρασκευής (20/05)

Πρόσωπα της Παρασκευής (20/05)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη περισσότερες –και συναρπαστικές– πληροφορίες έρχονται σταδιακά στη δημοσιότητα σχετικά με την πολυαναμενόμενη «Μπάρμπι» του διδύμου Γκρέτα Γκέργουικ – Νόα Μπάουμπαχ, η οποία βρίσκεται πλέον στα σκαριά. Σύμφωνα με χολιγουντιανά ρεπορτάζ, η ταινία θα έχει πιθανότατα «παραπάνω από μία Μπάρμπι», με την ποπ σταρ Ντούα Λίπα (φωτ.) και την υποψήφια για Οσκαρ Σίρσα Ρόναν να φημολογούνται για τον ρόλο. Θυμίζουμε ότι βασική πρωταγωνίστρια, ως ενσάρκωση της αγαπημένης κούκλας, παραμένει η Μάργκοτ Ρόμπι.

(…) «Το να είσαι κουλ είναι ο εχθρός». Τάδε έφη Σαμ Ράιντερ, ο άνθρωπος που κατάφερε να αντιστρέψει τα άθλια αποτελέσματα της Βρετανίας στη Eurovision, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την (περίπου δεδομένη) νικήτρια Ουκρανία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Guardian, ο Ράιντερ μίλησε για την αξία τού να ακολουθεί κάποιος τα όνειρά του και όχι να πορεύεται με βάση τις απαιτήσεις των άλλων ή του τι είναι «κουλ».

(…) Η διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού από τη Βρετανία και τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον μπαίνει στο μικροσκόπιο μιας νέας δραματικής σειράς του βρετανικού καναλιού SKY. Τον ρόλο του πληθωρικού πολιτικού θα ενσαρκώσει ο, αγνώριστος για τις ανάγκες της σειράς, ηθοποιός Κένεθ Μπράνα, όπως αποκαλύφθηκε στο πρώτο τρέιλερ της νέας παραγωγής. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάικλ Γουίντερμποτομ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή