Πρόσωπα της Τρίτης (24/05)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το καινούργιο «Top Gun: Maverick» να κάνει αυτές τις ημέρες πρεμιέρα στις αίθουσες του κόσμου, ωστόσο ο αεικίνητος Τομ Κρουζ (φωτ.) έχει ήδη σχεδόν έτοιμο και το επόμενο φιλμ του. Αυτό δεν είναι άλλο από το έκτο σίκουελ της σειράς «Επικίνδυνη αποστολή», το οποίο μάλιστα θα χωριστεί σε δύο μέρη. Στο πρώτο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε χθες, βλέπουμε τον Κρουζ να ιππεύει ένα άλογο στην έρημο, να οδηγεί ένα αυτοκίνητο δίχως πόρτες και να ισορροπεί πάνω σε κινούμενο τρένο… τα συνηθισμένα δηλαδή.

(…) «Η λύτρωση είναι ένα πολύ δυνατό κίνητρο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Guardian ο Χέιντεν Κρίστενσεν. Ο Καναδός ηθοποιός, ο οποίος πριν από περίπου μια εικοσαετία δεν απόλαυσε ακριβώς την αγάπη του κοινού με την ερμηνεία του ως Νταρθ Βέιντερ στη δεύτερη τριλογία του «Πολέμου των Αστρων», ετοιμάζεται να επιστρέψει εκεί μέσω του τηλεοπτικού «Obi-Wan Kenobi». Ας ελπίσουμε για το καλό όλων, αυτή τη φορά να τα καταφέρει καλύτερα.

(…) Μια παράσταση απέμεινε για την ολοκλήρωση του μεγάλου αφιερώματος στον Μάνο Λοΐζο που «τρέχει» όλο τον Μάιο στο θέατρο Ολύμπια, με αφορμή τα 40 χρόνια από τον θάνατο του συνθέτη. Την προσεχή Πέμπτη στη σκηνή θα ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να ερμηνεύσει «Τα τραγούδια της Χαρούλας» του 1979.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή