Πρόσωπα της Τρίτης (21/06)

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη βιογραφία της Μέριλιν Μονρόε διά χειρός Netflix, με την Ανα ντε Αρμας στον ρόλο της θρυλικής σταρ. Στο «Blonde» βλέπουμε την Κουβανέζα ηθοποιό να γίνεται ξανθιά, υποδυόμενη μια Μέριλιν που κινείται ανάμεσα στην απόλυτη λάμψη και στο σκοτάδι της κατάθλιψης. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Αντριου Ντόμινικ («Σκότωσέ τους γλυκά»), ενώ η κυκλοφορία της έχει οριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.

(…) Στην Ιταλία με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης συνελήφθη, την Κυριακή, ο διάσημος σκηνοθέτης Πολ Χάγκις. Ο βραβευμένος με Οσκαρ δημιουργός του «Crash» υποδείχθηκε στις Αρχές από μια νεαρή γυναίκα –μη Ιταλίδα–, η οποία κατήγγειλε πως ο Χάγκις της επιτέθηκε και τη βίασε στην πόλη Οστουνι, όπου εκείνος βρέθηκε ως καλεσμένος του κινηματογραφικού Allora Fest. Η δικηγόρος του σκηνοθέτη διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και ξεκαθάρισε πως ο Χάγκις συνεργάζεται πλήρως με τις Αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

(…) Εξαντλήθηκαν ήδη τα εισιτήρια και για την τρίτη σερί συναυλία (13/7) του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Επειτα από την πρωτοφανή ζήτηση μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και οι συνεργάτες του ανακοίνωσαν και τέταρτη ζωντανή εμφάνιση στον ίδιο χώρο τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή