Πρόσωπα της Τετάρτης (06/07)

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος μετά τον δεκαπενθήμερο υποχρεωτικό εγκλεισμό του στο ξενοδοχείο αφέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Πολ Χέιγκις (φωτ.). Ο βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης κρατούνταν εκεί έπειτα από εντολή του ιταλικού δικαστηρίου, το οποίο διερευνά την καταγγελία για βιασμό, που κατέθεσε στις 19 Ιουνίου μια νεαρή κοπέλα εις βάρος του. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι εισαγγελείς δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα κλείσουν την υπόθεση, ωστόσο η «απουσία σημαδιών βίαιης συμπεριφοράς» στο θύμα κρίθηκε αρκετή για την απελευθέρωση του Χέιγκις.

(…) Μια βραδιά αφιερωμένη στον πρόσφατα εκλιπόντα Ροβήρο Μανθούλη (φωτ.) διοργανώνουν οι φίλοι του την προσεχή Κυριακή, στις 8 μ.μ., στον θερινό κινηματογράφο Ριβιέρα. Με τίτλο «Από το “χωνί” των Εξαρχείων στην αφίσα του κόσμου», η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια προβολή από το αυθεντικό πρωτότυπο σε κόπια 35 χιλιοστών της σπουδαίας ταινίας του Μανθούλη, «Μπλουζ με σφιγμένα δόντια».

(…) H πολυσχιδής Λόρι Αντερσον (φωτ.) έρχεται στην Αθήνα για μια συναυλία στο Ηρώδειο αλλά και για μια συζήτηση στη Στέγη την Παρασκευή 8 Ιουλίου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει λίγο καλύτερα τη διάσημη εικαστικό και περφόρμερ της ηλεκτρονικής μουσικής σε μια συνομιλία με τον διευθυντή του Ιδρύματος Ωνάση στο Λος Αντζελες, Πολ Χολντενγκρέιμπερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή