Πρόσωπα της Πέμπτης (04/08)

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οχι, δεν θα δούμε τελικά τη Λέσλι Γκρέις (φωτ.) να φοράει τη στολή της νυχτερίδας και να πολεμάει τους κακούς της Γκόθαμ Σίτι ως «Batgirl». Το στούντιο της Warner ανακοίνωσε την ακύρωση της ταινίας, που ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει και εκτός των άλλων θα σηματοδοτούσε και την επιστροφή του Μάικλ Κίτον στον παλιό του ρόλο ως Μπάτμαν, που θα έβγαινε, όμως, στη σύνταξη.

(…) Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την Μπιγιoνσέ. Μετά τις αντιδράσεις για τη χρήση του όρου «spaz» στο τραγούδι της «Heated», που την υποχρέωσε να το ηχογραφήσει ξανά, τώρα άλλαξε το τέλος ενός άλλου τραγουδιού από το ίδιοάλμπουμ, με τίτλο «Energy». Το «Energy» τελείωνε με τον τρόπο που τελειώνει το τραγούδι «Milkshake» της τραγουδίστριας Κέλις του 2003, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η ίδια δεν είχε ενημερωθεί για το μουσικό «δάνειο». Η Κέλις διαμαρτυρήθηκε ότι ενώ οι στιχουργοί του «Milkshake», Φαρέλ Γουίλιαμς και Τσαντ Χιούγκο, είχαν συμφωνήσει, εκείνη δεν συ-ναίνεσε ποτέ.

(…) Να χωρίσει δύο άτομα που είχαν πιαστεί στα χέρια κατάφερε ο ηθοποιός Ντεβ Πάτελ, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία. Ο ηθοποιός σταμάτησε τη συμπλοκή και παρέμεινε στο σημείο με το ένα από τα δύο άτομα, που είχε τραυματιστεί στο στήθος με μαχαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT