Πρόσωπα της Τετάρτης (10/08)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μουσική επιστροφή της ετοιμάζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (φωτ.), συνεργαζόμενη μάλιστα με τον θρυλικό Ελτον Τζον. Η Αμερικανίδα ποπ σταρ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας κυρίως με αφορμή τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, πρόκειται να δημιουργήσει από κοινού με τον Ελτον Τζον ένα κομμάτι με τίτλο «Hold me Closer», το οποίο μάλιστα θα αποτελεί καινούργια εκδοχή του «Tiny Dancer» του ιδίου, από το 1971.

(…) Το πώς παραλίγο να γίνει «πιλότος» στο πρόσφατο «Top Gun: Maverick» αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Λιούις Χάμιλτον. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μίλησε συγκεκριμένα για τη μεγάλη του αγάπη για το ορίτζιναλ «Top Gun», η οποία τον ώθησε να ζητήσει από τον Τομ Κρουζ και τον σκηνοθέτη, Τζόζεφ Κοζίνσκι, έναν μικρό ρόλο στο σίκουελ. Οι δυο τους δέχτηκαν με ενθουσιασμό, ωστόσο το σχέδιο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς τα γυρίσματα της ταινίας συνέπεσαν τελικά με τις υποχρεώσεις του Χάμιλτον στις πίστες.

(…) Σε ηλικία 92 ετών πέθανε η συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Αγγελική Βαρελλά, γνωστή για τα εκπαιδευτικά και παιδικά βιβλία που έγραψε. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1930 και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διακρίθηκε για τα βιβλία της «Η Ελλάδα και εμείς», «Φιλενάδα, φουντουκιά μου» και «Καλημέρα, Ελπίδα». Τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων 1998 για το έργο της «Κόρινθος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή