Πρόσωπα της Πέμπτης (11/08)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καθηγητής Συγκριτικής Κριτικής Θεωρίας και Γραμματολογίας στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και κάτοχος της Εδρας «Γιώργος Σεφέρης», Παναγιώτης Ροϊλός (φωτ.) είναι ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών. Από τη θέση αποχώρησε η πρύτανις Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έπειτα από 29 χρόνια δημιουργικού έργου, αλλά θα συνεχίσει να υπηρετεί το κέντρο από τη θέση της επίτιμης προέδρου.

(…) Κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του ο ηθοποιός Αστον Κούτσερ, ο οποίος διαγνώστηκε με ένα αυτοάνοσο νόσημα που του στέρησε την ακοή, την όραση και την ισορροπία του. Η νόσος ονομάζεται αγγειίτιδα και είναι φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων. Ο ηθοποιός διαγνώστηκε πριν από δύο έτη και η ανάρρωσή του διήρκεσε ένα έτος. «Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», είπε ο Κούτσερ σε συνέντευξη, προσθέτοντας ότι αυτή η εμπειρία τον έκανε δυνατότερο.

(…) «Δεν είχα ακούσει ποτέ το τραγούδι “Playas Gon’ Play” μέχρι το 2017», είπε η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, απαντώντας στις κατηγορίες του συγκροτήματος 3LW ότι η τραγουδίστρια έκλεψε στίχους για το διάσημο τραγούδι της «Shake It Off» του 2014. Η Σουίφτ πρόσθεσε ότι έγραψε η ίδια τους στίχους του τραγουδιού της χρησιμοποιώντας καθημερινές λέξεις και ότι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει το «Playas Gon’ Play», γιατί όταν κυκλοφόρησε εκείνη ήταν 10 ετών και δεν της επιτρεπόταν να βλέπει ΜΤV.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή