Πρόσωπα της Παρασκευής (02/09)

Πρόσωπα της Παρασκευής (02/09)

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο εξηκοστό πρώτο της μυθιστόρημα έχει ολοκληρώσει μόλις η Τζόις Κάρολ Οουτς (φωτ.) και στα 84 χρόνια της καταφέρνει να παραμένει επίκαιρη. Το τολμηρό μυθιστόρημα «Babysitter» είναι εμπνευσμένο από έναν κατά συρροή δολοφόνο της δεκαετίας του 1970 στα προάστια του Ντιτρόιτ, όπου ζούσε η ίδια, ενώ στην επιτυχία της νέας έκδοσης προστίθεται η κινηματογραφική μεταφορά του «Blonde», μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής της Μέριλιν Μονρόε, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix τον επόμενο μήνα.

(…) Το όνομα του Σία Λε Μπουφ ανακοινώθηκε από την παραγωγή της νέας ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Megalopolis». Ο Λε Μπουφ που κάνει δυναμική επιστροφή στο σινεμά θα συμμετέχει στο λαμπρό καστ της ταινίας –Ανταμ Ντράιβερ, Φόρεστ Γουίτακερ, Γιον Βόιτ κ.ά.–, ενώ ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Κόπολα λέγεται ότι ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσει με δικά του έξοδα την επική φουτουριστική ταινία, που ονειρεύεται πάνω από 20 χρόνια. Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Νοέμβριο του 2022.

(…) Επειτα από αρκετό καιρό σιωπής ο 30χρονος τραγουδοποιός και τραγουδιστής Λούι Τόμλινσον ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ με τίτλο «Faith In the Future». Εδώ και αρκετούς μήνες οι θαυμαστές περίμεναν να ακούσουν νέα του και η προσδοκία επιβεβαιώθηκε με την επίσημη πληροφορία ότι το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή