Πρόσωπα της Παρασκευής (16/09)

Πρόσωπα της Παρασκευής (16/09)

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου 80 ετών θα είναι ο Ρ. Κέλι (φωτ.) όταν βγει από τη φυλακή, μετά τις ποινές που του έχουν επιβληθεί για το έγκλημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και της διακίνησης παιδικής πορνογραφίας. Ο 55χρονος ράπερ αντιμετωπίζει ήδη μια ποινή φυλάκισης 30 ετών που του επιβλήθηκε από δικαστήριο της πολιτείας του Ιλινόι πριν από λίγους μήνες, που τον έκρινε ένοχο για εκβιασμούς και σεξουαλικά εγκλήματα, και πριν από λίγες μέρες βρέθηκε ένοχος για έξι υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνηση ανηλίκων από ομοσπονδιακό δικαστήριο.

(…) Το τρέιλερ της νέας Μικρής Γοργόνας με τη Χάλι Μπέιλι μπορεί να έγινε αρχικά στόχος ρατσιστικών σχολίων, αλλά τώρα η ηθοποιός έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το «δέος» που ένιωσε από τη θετική ανταπόκριση μαύρων κοριτσιών. Το τρέιλερ της ταινίας, η οποία αποτελεί ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1989 αλλά με ηθοποιούς, είχε 104 εκατομμύρια θεάσεις παγκοσμίως.

(…) Πίσω από το τιμόνι ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, αντί για το περιπολικό του «Stranger Things», θα καθίσει ο ηθοποιός Ντέιβιντ Χάρμπουρ για την κινηματογραφική μεταφορά του «Gran Tourismo», του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού αγωνιστικών αυτοκινήτων που σάρωνε στις κονσόλες από το 1997. Ο Χάρμπουρ θα ερμηνεύσει τον ρόλο ενός έμπειρου οδηγού που μαθαίνει τα μυστικά της γρήγορης οδήγησης σε ένα νέο αστέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή