Πρόσωπα της Τρίτης (20/09)

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κορυφαίο βραβείο στο Φεστιβάλ του Τορόντο, που ολοκληρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, κέρδισε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (φωτ.), παρουσιάζοντας το πιο πρόσφατο φιλμ του με τίτλο «The Fabelmans». Η εν πολλοίς αυτοβιογραφική ταινία συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα οσκαρικά φαβορί, αίσθηση την οποία ενισχύει και η νίκη στο Τορόντο, όπου παραδοσιακά ξεκινούν την πορεία τους πολλοί μετέπειτα θριαμβευτές των χρυσών αγαλματιδίων. Οσο για το δεύτερο βραβείο, αυτό πήγε στο «Women Talking» της Σάρα Πόλεϊ.

(…) Επιβεβαίωση πως η 50ή ταινία της καριέρας του, η οποία γυρίζεται αυτόν τον καιρό στο Παρίσι, θα είναι και η τελευταία, έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γούντι Αλεν. Ο 86χρονος πια Αμερικανός κινηματογραφιστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με την υπόθεση Ντίλαν Φάροου, είπε ακόμη πως το καταληκτικό «Wasp 22» μπορεί να παραλληλιστεί με το «Match Point», περιγράφοντάς το ως ένα «τοξικό ρομαντικό θρίλερ».

(…) Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Nothing Compares», το οποίο ασχολείται με τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία της Σινέντ Ο’ Κόνορ. Η ταινία της Κάθριν Φέργκιουσον, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα, είναι παραγωγή του δικτύου Showtime και περιλαμβάνει σκηνές από ζωντανές εμφανίσεις, μουσικά βίντεο, αλλά και ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα υλικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή