Πρόσωπα της Τετάρτης (21/09)

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει μήνα στην πρωθυπουργία της Βρετανίας και τον Δεκέμβριο θα βγει η βιογραφία της Λιζ Τρας (φωτ.) από τον εκδοτικό οίκο Χάρπερ Κόλινς και τους βραβευμένους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ, Χάρι Κόουλ και Τζέιμς Χίλι. Οι δύο δημοσιογράφοι καταγράφουν την πορεία της Λις Τρας από τα σχολικά της χρόνια, την είσοδό της στην πολιτική και την άνοδο στην κορυφή της εξουσίας και στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

(…) Αποσύρεται τελικά από τα πλατό ο Γούντι Αλεν ή όχι; Εκπρόσωπος του γνωστού σκηνοθέτη προχώρησε σε διευκρινίσεις έπειτα από δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του κόσμου και έλεγαν ότι η νέα και 50ή ταινία του, το «Wasp 22», θα είναι και η τελευταία του και θα στραφεί στα βιβλία. «Δεν είπε ποτέ ότι αποσύρεται ούτε ότι θα γράψει νέο μυθιστόρημα», δήλωσε εκπρόσωπός του, «είπε ότι σκέφτεται να μην κάνει ταινίες, διότι δεν του αρέσει που τα φιλμ πηγαίνουν αμέσως ή πολύ γρήγορα σε πλατφόρμες streaming».

(…) Οι οσκαρικοί Αλαν Αρκιν και Κάθι Μπέιτς θα συνεργαστούν με τον Κέισι Αφλεκ στο θρίλερ «The Smack». Μαζί τους θα είναι ακόμη η Τεγιάνα Τέιλορ, η Μαρίζα Τομέι, η Ιζαμπέλ Μέι και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ρόζενθαλ, γνωστού από την ταινία «The Perfect Guy». Τα γυρίσματα της ταινίας, η πλοκή της οποίας εκτυλίσσεται γύρω από μια ληστεία, θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο στο Λος Αντζελες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή