Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό τη μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Χριστόπουλου (φωτ.) θα σηκωθεί η αυλαία στην όπερα «Ευγένιος Ονιέγκιν» στην ιστορική Οπερα του Σαν Φρανσίσκο, που συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Ο καταξιωμένος μαέστρος θα διευθύνει την ορχήστρα της αμερικανικής όπερας στην τρίπρακτη όπερα του Τσαϊκόφσκι, που μιλάει για τον ανεκπλήρωτο έρωτα και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Πούσκιν.

(…) Πολύ στα σοβαρά πήρε τον ρόλο του πολεμιστή ο Τομ Χάρντι και έλαβε μέρος σε ένα πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών σε μια μικρή πόλη της Βρετανίας, το προηγούμενο Σάββατο. Ο γνωστός ηθοποιός αιφνιδίασε τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στους αγώνες –μάλιστα κάθισε να βγάλει και φωτογραφίες μαζί τους– αλλά η έκπληξη για όλους ήρθε λίγο αργότερα, όταν o Χάρντι κέρδισε με άνεση σε όλους τους αγώνες.

(…) Ειλικρινής και αυθόρμητος ήταν ο Ανταμ Σάντλερ σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν μίλησε για το θέμα της (κακής) κριτικής στις ταινίες του, αν και κέρδισε αρκετούς πόντους με το «Hustler» και το «Uncut Gems». O γνωστός κωμικός παραδέχθηκε ότι αυτό τον «πονάει», αλλά δεν χάνει και τον ύπνο του. «Κυρίως επειδή προσκαλώ όλους αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους, για τους οποίους νοιάζομαι, να κάνουμε ταινίες μαζί και θα ήθελα να μη χρειάζεται να διαβάζουν κακίες γι’ αυτά που κάνουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή