Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν λες ότι δεν του καίγεται καρφί του Πρινς αν κατεβάζουμε ή δεν κατεβάζουμε τραγούδια του από το Διαδίκτυο. Μάθετε, λοιπόν, ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον 22 χρηστών του Blogger (πλατφόρμα της Google) και του Facebook, οι οποίοι διένειμαν παράνομα τη μουσική του και αποσπάσματα από συναυλίες του καλλιτέχνη που πραγματοποιήθηκαν το 2011, το 2002 και το 1983. Στη μήνυση ζητεί την καταβολή 22 εκατομμυρίων δολαρίων για ζημιές που υπέστη από τη φερόμενη ως πειρατική διανομή της μουσικής του. Την επόμενη φορά που θα «κατεβάσετε» Πρινς ξανασκεφτείτε το…

Tώρα που τα φώτα της δημοσιότητας αποσύρονται σταδιακά από τον Φρανσουά Ολάντ ας επιστρέψουμε στους συνήθεις πρωταγωνιστές των ερωτικών «σκανδάλων»: τους σταρ του θεάματος. Στο πλαίσιο της δίκης για τα παγιδευμένα τηλέφωνα από τη News Corp ο Τζουντ Λο αποκάλυψε τη συμμετοχή του σε ερωτικό τρίγωνο με την τότε σύντροφό του, Σιένα Μίλερ και τον ηθοποιό Ντάνιελ Κρεγκ.  Σύμφωνα με την Evening Standard ο Λο παραδέχτηκε ότι το 2005 ανακάλυψε ότι η Μίλερ, η τότε σύντροφός του, είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή της στο Road to Perdition.

Στο ελληνικό box office του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, πρώτο έκοψε το νήμα το «Φρανκεστάιν» αν και στη «μεγάλη εικόνα» οι πραγματικοί πρωταγωνιστές εξακολουθούν να είναι δύο οσκαρικά γκανιάν, ο «Οδηγός Διαπλοκής» και «Ο Λύκος της Wall Street». Σχετικά καλά τα πήγε η ταινία του ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν, το «Νεμπράσκα» με 8.927 εισιτήρια σε 22 αίθουσες πανελλαδικά.

Λίγοι ξένοι τραγουδιστές έγιναν τόσο αγαπητοί στην Ελλάδα όσο ο Τζο Ντασέν (1938 – 1980). Η φωνή, τα τραγούδια και η έμμεση σχέση του με τη χώρα μας εξαιτίας του γάμου του πατέρα του με τη Μελίνα Μερκούρη τον έκαναν εξαιρετικά δημοφιλή τη δεκαετία του ’70. Εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορεί ένας νέος δίσκος με ντουέτα του με την Ελεν Σεγκαρά, όπου μεγάλες επιτυχίες του ζωντανεύουν ξανά με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Αξέχαστος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή