Πρόσωπα: Σκοτ Ασετον (1949-2014)

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε ηλικία 64 ετών, ο Σκοτ Ασετον (φωτ.), ιδρυτικό μέλος και ντράμερ του συγκροτήματος Τhe Stooges. Μαζί με τον Ιγκι Ποπ, τον αδερφό του Ρον Ασετον και τον Ντέιβ Αλεξάντερ, δημιούργησε τους Stooges το 1967. Μετά τη διάλυσή τους το 1974, επανενώθηκαν τo 2003 κι είναι ενεργοί μέχρι και σήμερα. Το 2011 ο Σκοτ είχε αποχωρήσει από την μπάντα καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά δύο χρόνια μετά συμμετείχε στο τελευταίο τους άλμπουμ «Ready to die».

…Αν είστε φίλος των αμερικανικών τηλεοπτικών σίριαλ, θα γνωρίζετε το «Mad Men», τη σειρά που εκτυλίσσεται σε μια μεγάλη διαφημιστική εταιρεία της λεωφόρου Μάντισον στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’60. Θα χαρείτε, λοιπόν, αν μάθετε ότι ο γοητευτικός Ντον Ντρέπιερ που τον υποδύεται ο Τζον Χαμ επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες στις 13 Απριλίου, σηματοδοτώντας την έναρξη του έβδομου και οριστικά τελευταίου κύκλου της σειράς, με 14 επεισόδια τα οποία θα προβληθούν σε δύο μέρη, την άνοιξη του 2014 και τα άλλα μισά το 2015.

…Η αλήθεια είναι ότι η αποχώρηση του Νικολά Σαρκοζί από την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας μάς στοίχισε την τακτική επαφή με τα… καλλιτεχνικά νέα της συζύγου του, Κάρλα Μπρούνι. Σήμερα προσπαθούμε να αναπληρώσουμε το κενό δημοσιεύοντας στιγμιότυπο από τη συναυλία που έδωσε το Σάββατο η ιταλικής καταγωγής καλλιτέχνις στο Μόναχο, στο πλαίσιο περιοδείας της στη Γερμανία όπου παρουσιάζει την τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Little French Song».

…Στις 27 Μαρτίου θα βγει στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Το μικρό ψάρι» που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα της 64ης Μπερλινάλε και αποτελεί μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ελληνικές παραγωγές της χρονιάς. Πρωταγωνιστεί ο Βαγγέλης Μουρίκης ως ένας επαγγελματίας δολοφόνος που αποφασίζει να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Πρόκειται για ένα μεσογειακό νουάρ, με τον Ελληνα σκηνοθέτη να στρέφει το βλέμμα του σε ζητήματα τιμής και να ξετυλίγει μια πολυπρόσωπη ταινία χαρακτήρων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή