Πρόσωπα: Ο παραδοσιακός Τζόρτζ Κλούνεϊ

Πρόσωπα: Ο παραδοσιακός Τζόρτζ Κλούνεϊ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια αίσθηση «παλαιού κόσμου», καλών τρόπων και ρομαντισμού έφερε η είδηση ότι ο Τζόρτζ Κλούνεϊ (φωτ.) αρραβωνιάστηκε τη νέα του αγαπημένη, τη γεννημένη στη Βηρυτό Βρετανίδα δικηγόρο Αmal Alamuddin. Οταν ένας επιτυχημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ αρραβωνιάζεται, υπάρχει ελπίδα για όλους τους παλαιομοδίτες αυτού του κόσμου που αναγνωρίζουν στον Κλούνεϊ όλα τα χαρακτηριστικά ενός άντρα με σεβασμό στην παράδοση.

…Παραμονές των ευρωεκλογών, την Παρασκευή 23 Μαΐου, θα κάνει πρεμιέρα η νέα παράσταση του Ελληνα χορογράφου Δημήτρη Παπαιωάννου, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Ψιλοπράγματα, όμως, καθώς η ζωή έχει αποδείξει ότι κάθε νέα παραγωγή του δημοφιλούς εικονοκλάστη της Ομάδας Εδάφους και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ή, για να είμαστε ακριβείς, την αδημονία ενός αταξινόμητου κοινού που σπεύδει να την παρακολουθήσει. Η νέα δουλειά φέρει τον τίτλο «Still Life» και φυσικά το περιεχόμενό της φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό ανάμεσα στους συνεργάτες του Παπαϊωάννου, τον οποίο πάντως θα δούμε και επί σκηνής.

…Γράφοντας για ηθοποιούς και σκηνοθέτες, εντυπωσιάζεται κανείς από τον φόρτο εργασίας γνωστών διασημοτήτων της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Τρεις και τέσσερις ταινίες μέσα σε ένα χρόνο! Δεν ξέρουμε αν ανήκουν οπωσδήποτε σε αυτήν την κατηγορία, αλλά τον Τζουντ Λο, τον Κόλιν Φερθ και τη Νικόλ Κίντμαν φυγόπονους και οκνηρούς δεν τους λες… Θα συμπράξουν στην καινούργια ταινία του Michael Grandage «Genius», με τον Τζουντ Λο να υποδύεται τον σπουδαίο Αμερικανό λογοτέχνη Τόμας Γουλφ.

…Παρουσιάστηκε χθες το μεσημέρι στη Μαδρίτη η μεταθανάτια δισκογραφική δουλειά του Πάκο ντε Λουτσία, ο οποίος «έφυγε» στις 26 Φεβρουαρίου, στο Μεξικό, ύστερα από καρδιακή προσβολή. Το άλμπουμ με τίτλο «Cancion andaluza» (Ανδαλουσιανό τραγούδι) είχε ηχογραφηθεί στην Αβάνα και στο Μεξικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή