Πρόσωπα: Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί σε νέα ταινία

Πρόσωπα: Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί σε νέα ταινία

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πιο δημοφιλές ζευγάρι του Χόλιγουντ ετοιμάζεται να δουλέψει μαζί. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί που ετοιμάζονται να συνεργαστούν σε μια νέα παραγωγή χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι τους. Για παράδειγμα δεν γνωρίζουμε αν ο Μπραντ Πιτ θα παίξει ή θα περιοριστεί στον ρόλο του παραγωγού, ιδιότητα που του χάρισε φέτος ένα Οσκαρ για το «12 χρόνια σκλάβος». Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τζολί υπογράφει το σενάριο της ταινίας. Οι δύο αστέρες της κινηματογραφικής βιομηχανίας έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε μία και μόνο ταινία, μέχρι σήμερα, στο «Κύριος και Κυρία Σμιθ», παραγωγή του 2005.

… Τον τίτλο του καλύτερου ηθοποιού από το Melbourne Theatre Company, μία από τις κορυφαίες θεατρικές σκηνές της Αυστραλίας, για την ερμηνεία του στον «Βυσσινόκηπο» του Τσέχοφ, κέρδισε ο Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Στιβ Μουζάκης. Ο ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνης έχει στο ενεργητικό του ταινίες καθώς και τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει βραβευτεί με το βραβείο β΄ ανδρικού ρόλου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μελβούρνης το 2009.

… Οσοι αγάπησαν τη μουσική της δεκαετίας του ’60 και του ’70 και θεωρούν τους εαυτούς τους εύπορους ας ρίξουν μια ματιά στον κατάλογο του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s της Νέας Υόρκης που οργανώνει τον Ιούνιο δημοπρασία με ροκ αναμνηστικά, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και η χειρόγραφη παρτιτούρα του τραγουδιού «Like a Rolling Stone» από τον Μπομπ Ντίλαν. Αποτελείται από τέσσερις χειρόγραφες σελίδες και δημοπρατείται μαζί με αναμνηστικά αντικείμενα των Μπιτλς, του Τζίμι Χέντριξ, του Τζον Λένον και της Τζόνι Μίτσελ.

… Οι φίλοι είναι για τα δύσκολα και η Νταϊάν Κίτον με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου αυτοβιογραφικού της τόμου που έχει τίτλο «Let’s Just Say It Wasn’t Pretty» εκδηλώνει για άλλη μια φορά δημοσίως την υποστήριξή της στον Γούντι Αλεν. Η Κίτον το έκανε στη διάρκεια συνέντευξής της στον βρετανικό «Γκάρντιαν» όπου το θέμα με τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης έκανε την εμφάνισή του…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή