Πρόσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στην Πενέλοπε Κρουζ και στον Χαβιέ Μπαρδέμ εξαπέλυσε με άρθρο του στο The Hollywood Reporter ο ηθοποιός Γιον Βόιτ  (φωτ.) με αφορμή τις διαμαρτυρίες των πρώτων για τη στάση του Ισραήλ στη Γάζα. «Καταφέρατε να γίνεται διάσημοι και να διατηρήσετε τις οικονομικές σας απολαβές διότι ζείτε σε μια δημοκρατική χώρα: την Αμερική. Πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να το καταφέρετε αυτό στο Ιράν, στη Συρία, στον Λίβανο; Εχετε τεράστια ευθύνη να χρησιμοποιήσετε τη διασημότητά σας για καλό σκοπό. Αντί γι’ αυτό δυσφημείτε τη μόνη δημοκρατική χώρα στη Μέση Ανατολή: το Ισραήλ».

…Σειρά πρωτοβουλιών για τη στήριξη του «Σπιτιού του Ηθοποιού» ανακοίνωσε η υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντζελα Γκερέκου, κατά την επίσκεψή της στους ξενώνες του Ιδρύματος. Ανάμεσα σε άλλα, ανήγγειλε, κατόπιν συμφωνίας με τον παρόντα Σωτήρη Χατζάκη, ότι το Εθνικό Θέατρο θα πραγματοποιήσει παραστάσεις σε όλες τις σκηνές του με σκοπό την αποκλειστική διάθεση των εσόδων, ως δωρεά, στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ θα δώσει δυνατότητα πρόσληψης σε άνεργους ηθοποιούς που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

…Οσο οι άλλοι τον επικρίνουν, εκείνος συνεχίζει να χαράζει τη δική του πορεία, εκπλήσσοντας τους πάντες. Ο Ντέμιαν Χερστ, που έβαλε μοσχαράκια και καρχαρίες στη φορμόλη, πούλησε τασάκια με γόπες και πίνακες με βούλες ως εικαστικές δημιουργίες, ετοιμάζεται να εκθέσει την προσωπική του συλλογή έργων σύγχρονης τέχνης, που αριθμεί πάνω από 2.000 έργα. Παλιές αποθήκες δίπλα στο στούντιό του στο κεντρικό Λονδίνο, που θα μετατραπούν σε μικρό μουσείο, μέχρι το 2015.

…Δεν μπορεί να γίνει επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων εάν δεν βρεθούν διάσημοι ηθοποιοί να δανείσουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές της. Στη νέα ταινία που ετοιμάζει η Disney για το «Βιβλίο της ζούγκλας», θα δούμε τα ζώα να μιλούν με τη λαλιά του Μπιλ Μάρεϊ και της Σκάρλετ Γιόχανσον. O Αμερικανός κωμικός και η όμορφη σταρ, καθώς και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή