Πρόσωπα

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χρόνος περνάει για όλους και τον επόμενο μήνα ο Λέοναρντ Κοέν θα γιορτάσει τα 80 του χρόνια. Αλλά σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, ο εορτασμός του σημαντικού μουσικού θα περιλαμβάνει και την κυκλοφορία ενός νέου δισκογραφικού άλμπουμ με τίτλο «Popular Problems» στις 22 Σεπτεμβρίου. Εκπρόσωπος του Κοέν επιβεβαίωσε την είδηση συμπληρώνοντας ότι για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια για κάποια περιοδεία.

… Η εκεχειρία ανάμεσα στο Ισραήλ και στη Χαμάς δεν στάθηκε δυνατή να αποτρέψει την ακύρωση προγραμματισμένης συναυλίας της Λάνα ντελ Ρέι στο Ισραήλ. Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας δήλωσε σχετικά ότι «η Λάνα ντελ Ρέι και οι συντελεστές ήθελαν πραγματικά να έρθουν, αλλά δυστυχώς εμείς έπρεπε να αναβάλουμε τη συναυλία γιατί δεν είναι η σωστή στιγμή να διαφημίσουμε και να προωθήσουμε την εκδήλωση, και επίσης γιατί οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ επιτρέπουν τη συγκέντρωση έως χιλίων ατόμων».

… Στην Ελλάδα έγινε διάσημος από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The X Files» ως ο πράκτορας Φοξ Μόλντερ. Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι φαίνεται ότι παίρνει βελούδινο διαζύγιο από τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Τέα Λεόνι, η οποία είχε εμφανιστεί στην ταινία Jurassic Park. Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά. Στο παρελθόν είχαν χωρίσει και πάλι οι δρόμοι τους για ένα μικρό χρονικό διάστημα αλλά είχαν ξανασμίξει. O Αμερικανός ηθοποιός θα πληρώνει 8.500 δολάρια τον μήνα διατροφή και θα μοιράζεται την κηδεμονία των παιδιών.

… Ηταν από τους γηραιότερους και δημοφιλέστερους ηθοποιούς που έπαιρναν μέρος στα γυρίσματα της γνωστής σειράς Game of Thrones. Ο 86χρονος ηθοποιός J.J. Murphy είχε πρόσφατα προστεθεί στο καστ της δημοφιλούς επικής σειράς του HBO. Ο βετεράνος Βορειοϊρλανδός δήλωνε ενθουσιασμένος που είχε επιλεγεί για τον νέο κύκλο των επεισοδίων Ομως, ο J.J. Murphy που παρέμενε θαλερός και εργασιομανής παρά τη μεγάλη του ηλικία, κατέρρευσε και πέθανε, έπειτα από τέσσερις ημέρες γυρισμάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή