Πρόσωπα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…Τελείωσαν μεν τα γυρίσματα, τίτλος δεν έχει ακόμη βρεθεί. Ο λόγος για την τελευταία ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη(φωτ) , που παραμένει ακόμη αβάπτιστη. Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Ελληνες και ξένους. Οποιος θέλει να πάρει μια γεύση, ας επισκεφθεί τη διεύθυνση www.youtube.com/cpapakaliatis για το τρέιλερ της πρώτης ιστορίας, «Boomerang».

…Πάντα είχε το θάρρος της γνώμης του. Δεν φοβήθηκε ποτέ μήπως γίνει αντιπαθής σε μερίδα του κόσμου ή χάσει θαυμαστές. Ο Μόρισεϊ, τον οποίο περιμένουμε στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου, επανήλθε στο προσκήνιο. Δηλωμένος αντιμοναρχιστής, ο τραγουδιστής αρνήθηκε πρόταση του Channel 4 να απευθύνει και αυτός ένα χριστουγεννιάτικο διάγγελμα, το οποίο θα προβαλλόταν την ίδια ώρα που η βασίλισσα Ελισάβετ θα πραγματοποιούσε το δικό της προς το βρετανικό έθνος, όπως είθισται. Είπε ότι μπορεί να μην συμπαθεί τη βασίλισσα, αλλά είναι αναφαίρετο δικαίωμά της.

…Yπήρξε ένα από τα καυχήματα του μπαλέτου Kirov τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Ηταν η χορεύτρια που στάθηκε δίπλα στον Ρούντολφ Νουρέγεφ στα πρώτα του βήματα. Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η Αλλα Σίζοβα πέθανε στα τέλη Νοεμβρίου σε ηλικία 75 ετών από καρκίνο. Διακρίθηκε για τη χάρη, την αλτικότητά της και το ιδιαίτερο στυλ που ανέπτυξε από νωρίς. Το παρατσούκλι της ήταν «η ιπτάμενη Σίζοβα». Ανήκε σε μια γενιά χαρισματικών Ρώσων χορευτών που κατέκτησαν τον κόσμο με την τεχνική τους.

…«Ευτυχώς το 2014 τελειώνει. Ηταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα». Αυτό ομολόγησε η Νικόλ Κίντμαν στην εκπνοή του έτους, κατά το οποίο η καριέρα της είχε περίεργα σκαμπανεβάσματα αλλά και που πέθανε ο πατέρας της. Η Αυστραλή ηθοποιός, που υποδύθηκε την πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό, αυτές τις ημέρες λανσάρει την καινούργια της ταινία με ήρωα το αρκουδάκι Πάντιγκτον, που έχει κερδίσει καλές κριτικές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή