Πρόσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…Τον χωρισμό τους ανακοίνωσαν χθες ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον και η ηθοποιός Ελενα Μπόναμ Κάρτερ (φωτ.). Οι δυο τους ήταν ζευγάρι εδώ και 13 χρόνια, σχέση η οποία προεκτάθηκε φυσιολογικά και στη μεγάλη οθόνη με την Μπόναμ Κάρτερ να παίρνει μέρος σε πολλές ταινίες –κορυφαίο το «Sweeny Todd»– του Μπάρτον μέσα στην τελευταία δεκαετία. Οι δυο τους, πάντως, έχοντας και δύο παιδιά, ξεκαθάρισαν πως οι σχέσεις τους παραμένουν απόλυτα φιλικές και, βέβαια, οι μελλοντικές συνεργασίες δεν αποκλείονται καθόλου.

…Επιστρέφουν μέσα στο 2015 οι ήρωες του εξαιρετικά επιτυχημένου τηλεοπτικού «Entourage», αυτή τη φορά από τη μεγάλη οθόνη. Η σειρά, παραγωγής του Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο οποίος κρατά τον ίδιο ρόλο και στην ταινία, απεικόνισε με μοναδικό τρόπο τη ζωή ενός νέου χολιγουντιανού ηθοποιού από το δύσκολο ξεκίνημα έως τα εκατομμύρια και τη δόξα της καταξίωσης. Αν η ταινία είναι έστω και στο μισό τόσο διασκεδαστική, δεν πρέπει να τη χάσετε.

…Με αφορμή και τη σειρά συναυλιών του καλλιτέχνη στον Σταυρό του Νότου (για 4 ακόμη Παρασκευές), η Inner Ear επανακυκλοφόρησε σε νέα έκδοση τον δίσκο «Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει» του Παύλου Παυλίδη. Το άλμπουμ που πρωτοκυκλοφόρησε το 2010 με μεγάλη επιτυχία, τυπώνεται τώρα για πρώτη φορά σε μορφή διπλού βινυλίου, ένα –εκτός των άλλων– πολύ όμορφο δώρο για τους θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδοποιού. Παράλληλα, η Inner Ear προανήγγειλε την κυκλοφορία και των υπόλοιπων δίσκων του Παυλίδη μέσα στο προσεχές διάστημα.

…Εφυγε την Τρίτη από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ζόζεφ Σάρτζεντ, γνωστός κυρίως από τις τηλεοπτικές δημιουργίες του, για τις οποίες τιμήθηκε και τέσσερις φορές με το βραβείο Emmy. Στην 50χρονη καριέρα του ο Σάρτζεντ σκηνοθέτησε επεισόδια πολλών αγαπημένων σειρών όπως η «Λάσι» και το «Σταρ Τρεκ», ενώ γνώρισε και την κινηματογραφική επιτυχία με την καλογυρισμένη περιπέτεια «The Taking of Pelham One Two Three» του 1974.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή