Πρόσωπα

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πώς μένει κανείς νέος; Προφανώς με το να συνεργάζεται με ανθρώπους που θα μπορούσαν να είναι παιδιά ή εγγόνια του. Ο λόγος, για το πλέον διάσημο εν ζωή Σκαθάρι, τον Πολ Μακάρτνεϊ (φωτ.), που μετά τη Rihanna έβαλε πλώρη και για τη Lady Gaga. Ο πασίγνωστος μουσικός μπήκε στο στούντιο με την εκκεντρική τραγουδίστρια και ηχογράφησαν μαζί ένα τραγούδι. Μια φωτογραφία και ολίγα σχόλια «ανέβηκαν» από την Gaga στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως τεκμήρια. Το πιο αστείο από όλα είναι η ομολογία της ότι όταν της τηλεφώνησε ο Μακάρτνεϊ για να της ζητήσει να συνεργαστούν, εκείνη του έκλεισε το τηλέφωνο, πιστεύοντας ότι είναι φάρσα.

…Τον αγαπήσαμε ως πράκτορα που φέρνει στο φως τα μυστήρια του σύμπαντος. Ο ρόλος του ως Φοξ Μόλντερ έγραψε ιστορία στη μικρή οθόνη στη σειρά «X Files». Ομως ο David Duchovny αποδεικνύεται πολυτάλαντος. Μετά τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο. Τίτλος του, «Holy Cow» και ηρωίδα και αφηγήτρια, μια αγελάδα που συνεργάζεται με άλλα ζώα για να καταφέρουν όλα μαζί να αποδράσουν από μια φάρμα.

…Aπέκτησαν φανατικούς  θαυμαστές. Χάρις σε αυτούς, ο κόσμος ανακάλυψε την τεράστια μαγεία της κουβανέζικης μουσικής. Οι Buena Vista Social Club επανέρχονται στο προσκήνιο δισκογραφικά. Οχι με καινούργια δουλειά αλλά με ορισμένες ηχογραφήσεις που είχαν γίνει το 1997 και δεν βγήκαν ποτέ στην αγορά. Το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου ονομάζεται «Lost & Found». Εκεί φιγουράρουν όλα τα μεγάλα ονόματα που έδωσαν αίγλη στο συγκρότημα. Η κυκλοφορία θα συνοδευτεί και από μια παγκόσμια τουρνέ που θα συσπειρώσει τους φίλους του.

…Ακόμα και μετά τον θάνατό του, εξακολουθεί να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ. Ο λόγος για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς (φωτ.) που έφυγε από τη ζωή πέρυσι. Λίγους μήνες μετά την αυτοκτονία του, τα παιδιά του και η τελευταία του σύζυγος, που δεν είναι η φυσική τους μητέρα, έχουν καταφύγει στα δικαστήρια για να επιλύσουν θέματα που αφορούν τη διαθήκη του. Η τελευταία σύντροφός του, Σούζαν, είχε παντρευτεί τον ηθοποιό τρία χρόνια πριν από τον θάνατό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή