Πρόσωπα

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη μεσολάβηση του δημοσιογράφου Παύλου Παπαδόπουλου έληξε η νομική διένεξη ανάμεσα στον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Σωτήρη Χατζάκη  (φωτ.) και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καρατζά, με αφορμή ανάρτηση του τελευταίου στο facebook. «Μόλις διάβασα ένα e-mail που μου έστειλε ο κύριος Παύλος Παπαδόπουλος, διευθυντής του ΒΗmagazino. Ο άνθρωπος αυτός μίλησε στην καρδιά μου» δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Χατζάκης. «Ναι, κύριε Παπαδόπουλε. Δυστυχώς, δεν έχω παιδιά, αλλά όμως τα αγαπάω τόσο, μα τόσο πολύ. Βλέπω, λοιπόν, τον Δημήτρη Καραντζά σαν παιδί μου και το θέμα τελειώνει εδώ».

…Τη συνεργασία της με έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους Ελληνες συνθέτες ανακοίνωσε χθες η Feelgood Records. Η δισκογραφική εταιρεία αναλαμβάνει να κυκλοφορήσει μια σειρά έργων του Γιάννη Μαρκόπουλου (φωτ.), κάνοντας την αρχή με το cd «Ερωτόκριτος και Αρετή», το οποίο αποτελεί σπουδαίο λυρικό έργο του συνθέτη. Στο προσεχές διάστημα θα γίνουν για πρώτη φορά διαθέσιμα αρκετά ξεχωριστά έργα του Γιάννη Μαρκόπουλου, όπως τα «Ανα-γέννηση – Κρήτη ανάμεσα σε Βενετιά και Πόλη», «Το τραγούδι του Αχιλλέα» κ.ά.

…Το τέλος της μουσικής τους πορείας ανακοίνωσαν οι Active Member. Το σημαντικότερο γκρουπ και κεντρικός εμπνευστής της low-bap σκηνής της χώρας μας, έπειτα από 23 χρόνια παρουσίας, διαλύεται, όπως γνωστοποίησαν με επιστολή τους ο Μιχάλης Μυτακίδης –πιο γνωστός ως B. D. Foxmoor– και η Sadahzinia, οι οποίοι αποτελούσαν τα τελευταία χρόνια τον πυρήνα του. Οπως κάνουν επίσης γνωστό, πάντως, πριν από το τέλος θα υπάρξει μια μεγάλη περιοδεία αποχαιρετισμού σε όλη τη χώρα όπως και η κυκλοφορία ενός τελευταίου δίσκου «ανάλογου της περίστασης».

…Την απόσυρσή της, ύστερα από 4 σεζόν, από την πολύ επιτυχημένη σειρά τρόμου American Horror Story γνωστοποίησε η Τζέσικα Λανγκ. Η βραβευμένη με δύο Οσκαρ ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στις μέχρι τώρα συναρπαστικές ιστορίες, δήλωσε: «Περάσαμε πολύ ωραία εδώ. Λάτρεψα αυτούς τους τέσσερις χαρακτήρες, τους σεναριογράφους και την τρέλα των γυρισμάτων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή