Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «Σκαθάρια» έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, η οποία φαίνεται να συγκινεί ακόμη τον κόσμο, πέντε δεκαετίες μετά τις πρώτες τους επιτυχίες. Ο Πολ Μακάρτνεϊ  (φωτ.) στην πρόσφατη περιοδεία του στην Ασία, έκανε μια συγκινητική εμφάνιση στην Ιαπωνία. Στη συναυλία που έδωσε στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, αποφάσισε να συμπεριλάβει και το τραγούδι «Another Girl» του 1965, το οποίο δεν είχε παιχτεί σε καμιά ζωντανή τους εμφάνιση από τότε. Η ανταπόκριση του κοινού στην κίνηση αυτή ήταν ιδιαίτερα θερμή.

(…) Συνεχίζεται η τεράστια επιτυχία της ταινίας «Fast & Furious 7», που σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο με την τελευταία εμφάνιση του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ. Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που αφορούν τα εισιτήρια, πρόκειται για την πιο δημοφιλή ταινία που έχει ποτέ προβληθεί στην Κίνα με τις μεγαλύτερες εισπράξεις. Στην ασιατική χώρα έκανε 323 εκατομμύρια δολάρια ενώ στην Αμερική 320 εκατ. Οσο συνεχίζεται η πορεία της στις αίθουσες του κόσμου αναμένεται να προκαλέσει και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις στους παραγωγούς της, που ήδη τρίβουν τα χέρια τους.

(…) Στη γνωστή αμερικανική εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν εμφανίστηκε πρόσφατα ο Μάικλ Κίτον, ο οποίος ήταν υποψήφιος φέτος για Οσκαρ στην κατηγορία για τον Α΄ ανδρικό ρόλο. Δήλωσε δημόσια πως είχε καταλάβει ότι δεν θα έπαιρνε το βραβείο σε ένα γεύμα με τα μέλη της Ακαδημίας του Κινηματογράφου, που προηγήθηκε της επίσημης βραδιάς. Ενας από τους συνδαιτυμόνες του είπε ότι συνήθως τα βραβεία πηγαίνουν σε εκείνους που υποδύθηκαν ανθρώπους με αναπηρία, εννοώντας τον Εντι Ρέντμεϊν που ενσάρκωσε τον Στίβεν Χόκινγκ.

(…) Eγινε γνωστός για την καταπληκτική φωνή του και το ιδιαίτερο πρόσωπό του. Αμέσως απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές. Φαίνεται όμως ότι θα δυσαρεστήσει κάποιους από αυτούς, καθώς αναγκάστηκε να ακυρώσει μέρος της περιοδείας του στην Αυστραλία. Ο Σαμ Σμιθ εξάντλησε τις φωνητικές του χορδές και οι γιατροί τον συμβούλευσαν να απόσχει από το τραγούδι έως ότου συνέλθει, όπως κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή