Πρόσωπα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαντασμαγορική η βραδιά των απονομών των Billboard Awards στο Λας Βέγκας με την ποπ σταρ Taylor Swift (φωτ.) να κερδίζει το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ και για τον καλλιτέχνη της χρονιάς, καθώς και άλλα έξι βραβεία. Στην εκδήλωση συμμετείχαν γνωστοί τραγουδιστές όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Iggy Azalea που ερμήνευσαν το ντουέτο τους «Pretty Girls» πρώτο στα αμερικανικά charts. Εννοείται πως η βραδιά των βραβεύσεων συμπεριέλαβε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον σταρ των μπλουζ B.B. King που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή που μας πέρασε.

(…) Υστερα από μια δύσκολη περίοδο ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden Bruce Dickinson, ο οποίος είχε διαγνωστεί με σοβαρή μορφή καρκίνου, δηλώνει «καθαρός». Ο 56χρονος καλλιτέχνης ευχαρίστησε τους θαυμαστές, την οικογένεια και τους γιατρούς του και μίλησε για τη θετική σκέψη και υποστήριξη των φίλων ως σημαντικούς συντελεστές στη θεραπεία του. Παρά τα καλά νέα, η μπάντα δεν θα δώσει συναυλία μέχρι το 2016, ώστε ο Ντίκινσον να μπορέσει να επανέλθει πλήρως και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της περιοδείας που ετοιμάζει το συγκρότημα.

(…) Με ζητωκραυγές και όρθιους τους θεατές να χειροκροτούν για πολλή ώρα πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο Κόβεντ Γκάρντεν οι πρώτες παραστάσεις του νέου μπαλέτου του χορογράφου Wayne McGregor «Woolf Works» για το Royal Ballet. Το μπαλέτο βασίζεται σε έργα της Βιρτζίνια Γουλφ και είναι η πρώτη φορά από την εποχή του Κένεθ Μακμίλαν που ένας χορογράφος ενδιαφέρθηκε σοβαρά για τη λογοτεχνία. Τη μουσική για το μπαλέτο που είναι κυρίως εμπνευσμένο από την «Κυρία Νταλοουέι», τον «Ορλάντο» και τα «Κύματα» έγραψε ο Μαξ Ρίχτερ.

(…) Ενας δημοφιλής ηθοποιός όπως δεν τον έχουμε δει μέχρι τώρα… Το Σάββατο (16/5) εγκαινιάστηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νίκαιας στη Γαλλία η έκθεση ζωγραφικής «Real Love» του Σιλβέστερ Σταλόνε με έργα που έχει δημιουργήσει μεταξύ του 1975 και του 2015. «Η τέχνη μου δεν κάνει δηλώσεις, είναι απλώς η προσπάθεια ενός άντρα με όλα τα καλά και τα δύσκολα της ζωής», λέει ο ίδιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή